Chakra kleur diagnostiek

Deze dag maak je op interactieve wijze kennis met de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). De deelnemers zijn steeds erg enthousiast over deze dag.

Datum : 21 mei 2022
Locatie : Terreel De Run 4312 5503 LN Veldhoven

Slechts simpele kleurpotloden en chakra-/ auralagenschema’s zijn nodig om tot verrassende inzichten te komen. Zodra een schema spontaan is ingekleurd, staat daar precies hoe men zich voelt. De kleuren leggen onverbiddelijk alle blokkades ( maar ook talenten) bloot en geven informatie over zowel heden als verleden.

Benieuwd naar wat voor soort informatie via de CKD ‘boven tafel’ kan komen? Denk aan: * Opsporen van onderliggende thematiek van chronische en/ of acute ziekten. * Triggerpunten die ontstaan zijn in de kindertijd. * Zicht op psychische problematiek. * Zicht op talenten en mogelijkheden. * Inzicht in relaties. * Is iemand paranormaal of hooggevoelig?

De CKD is geen therapie, maar een diagnostiek. Wel kunnen de kleuren gebruikt worden ter versterking en in balans brengen van het energieveld/ aura en de hersenhelften. In de workshop zal zowel aandacht zijn voor de diagnostische als de versterkende kant van kleur.

Wat kun je met deze workshop? Aan het eind van de dag weet je of je de CKD een waardevol instrument vindt om te gebruiken in jouw praktijk. Is dat het geval, dan kun je jezelf aanmelden voor een training chakrakleurdiagnostiek.

Gewerkt wordt met het boek: ‘Kleur je leven in balans’, uitg. Schrijverspodium en met het kaartset ‘Kleurpraat’, uitg. Akasha.

De docent is Margaretha Gieles. Margaretha is paragnost, medium, grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek, docente en auteur.

Zaterdag 21 mei; 09.30 - 16.30 uur Voor meer informatie en inschrijven kijk op; https://www.terreel.nl/winkel/

Meer informatie over Terreel