Chris van Lenteren Counseling & Coaching in Eindhoven

Welkom bij | Chris van Lenteren Counseling & Coaching

Over Chris van Lenteren Counseling & Coaching

Chris van Lenteren Counseling & Coaching valt onder de rubriek coaching in Veldhoven.

Chris van Lenteren is het gezicht en de drijvende kracht achter Chris van Lenteren Counseling & Coaching. in mijn praktijk ben ik systemisch counselor. Ik help de mensen graag om weer een verhelderende blik te krijgen op hun probleemsituatie.

Ben je op zoek naar een counselor of coach? Omdat je last hebt van een burn-out, je eenzaam voelt, moeilijk keuzes kunt maken of wellicht moeite hebt met relaties, moeilijkheden op het werk en thuis? Heb je werkproblemen of moeilijkheden met je collega's, wrijving in je takenpakket of functie op je werk? Zoek dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Chris van Lenteren Counseling & Coaching. Als coach kan ik je helpen bij een werkgerelateerd probleem en als counselor help ik je als je zowel privé als op je werk problemen hebt. Belangrijk vindt ik dat we op een lijn zitten.

Het aanbod bij Chris van Lenteren Counseling & Coaching:

- Counseling, systemische counseling kan je helpen de zaken weer helder te krijgen en zelf weer de draad op te kunnen pakken.

- Coaching, we gaan kijken naar het probleem dat jij ervaart en waar jij iets aan wilt doen.

- Teamcoaching, eerste doel is dat teamleden zichzelf en de anderen opnieuw en zonder vooroordelen kunnen zien. Dat ze de eigen en andermans inbreng op waarde schatten en beter daarnaar handelen. Sleutelwoorden zijn wederzijds begrip, respect en helderheid.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Chris van Lenteren Counseling & Coaching uit de rubriek coaching uit Veldhoven is gevestigd aan de Lijmbeekstraat 118 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54396381.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Chris van Lenteren Counseling & Coaching zijn o.a. :