Coachingspraktijk Waardenvol Leven in Veldhoven

Lichaamsgerichte energetische coaching, familieopstellingen en ACT

Over Coachingspraktijk Waardenvol Leven

Coachingspraktijk Waardenvol Leven valt onder de rubriek coaching in Veldhoven.

Herken je deze gevoelens?

Pieker je vaak? Slaap je slecht? Heb je last van eenzaamheid, of leegte? Heb je last van stress? Heb je last van burn-out klachten? Heb je een negatief zelfbeeld, of geen zelfvertrouwen? Kun je geen nee zeggen en heb je moeite om grenzen aan te geven? Voel jij je niet gehoord of gezien? Ben je vaak boos, ge├»rriteerd of gefrustreerd? Heb je lichamelijke klachten die niet overgaan? Heb je het gevoel dat je in de knoop zit? Ben je vaak in gevecht met emoties? Heb je geen energie, en ben je altijd moe? Ben je angstig of heb je fobie├źn?

Dit zijn enkele gevoelens waarbij lichaamsgerichte energetische coaching kan helpen.

In mijn praktijk gaan we op zoek naar het evenwicht tussen lichaam, ziel en geest. Ik kijk daarbij niet alleen naar de klacht, maar naar de mens in zijn geheel. Klachten ontstaan vaak omdat we niet in balans zijn en uit evenwicht zijn geraakt. Als je niet in balans bent komen bepaalde patronen terug in je leven en zal je vaker dezelfde keuzes maken. Vaak geven deze keuzes niet het gewenste resultaat en krijg je het gevoel dat je niet vooruit komt en in een cirkeltje blijft draaien. Door alle overbodige ballast die we met ons meedragen weg te halen, zullen bepaalde patronen verdwijnen en keuzes zullen veranderen. We zijn eraan gewend om dingen aan de buitenkant van ons lichaam te willen veranderen om er gezonder en gelukkiger uit te zien. Ik wil je meenemen op een reis die van binnen naar buiten gaat. Je vindt daarbij je innerlijke kracht terug en leert diep van binnen wat je echt wilt in je leven. Patronen worden doorbroken, overtuigingen die je altijd belemmerden zullen verdwijnen. Blokkades worden opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Voor wie is Lichaamsgerichte Energetische coaching?

Het is voor iedereen die op een andere manier naar klachten wil kijken. Samen gaan we op onderzoek naar de oorzaak van lichamelijke klachten, gevoelens en gedachten die je belemmeren. Ik wil samen met jou naar de kern van het probleem gaan, waarin jij bepaald in welk tempo dit gebeurd. Je zult hiervoor buiten je comfortzone gaan treden, waarbij ik zal begeleiden, maar jij mag ten alle tijden de grens aangeven. Je zult weer dichter bij jezelf komen, gelukkig worden en gaan stralen.

Als het tijd is om jezelf eens op de eerste plaats te zetten. Als je een droom wilt najagen, maar als iets je tegenhoud om hieraan te beginnen. Iedereen heeft in het verleden wel eens meegemaakt dat hij/zij gekwetst, teleurgesteld of afgewezen is. Hierdoor durven we vaak niet meer spontaan iets te ondernemen, omdat we bang zijn voor het oordeel van de buitenwereld. Er ontstaat angst, verdriet en boosheid welke ervoor gaan zorgen dat je geen actie meer onderneemt. Door te omarmen wat is gebeurd en dit te leren accepteren, zal heling ontstaan. Je gaat dingen en mensen die je niet meer dienen loslaten, en mooie nieuwe ervaringen en mensen zullen in je leven komen. Je zult vooral leren om het kleine kind lief te hebben, wat nog ergens binnen in jou zit, Ook als het zich misschien niet gehoord en gezien voelt. Kom uit het verleden wat je tegenhoud en stap in de toekomst om je dromen waar te maken. Je hebt misschien al een vermoeiende reis achter de rug, met bergen en dalen. Maar vanaf nu kan de weg vlakker worden en makkelijker begaanbaar.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachingspraktijk Waardenvol Leven uit de rubriek coaching uit Veldhoven is gevestigd aan de Lepelkesweg 7 in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20551446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachingspraktijk Waardenvol Leven zijn o.a. :