Inner Health Company in Asten

Natuurgeneeskundig therapeut

Over Inner Health Company

Inner Health Company valt onder de rubriek geneeskunde in Veldhoven.

Mevrouw Aenne-Louise Kager is de drijvende kracht achter Inner Healt Company. Een praktijk voor Natuurlijke Gezondheid Ik kan na 10 jaar ervaring in de praktijk de conclusie trekken dat veel mensen niet leven volgens hun blauwdruk. Goed zorgen voor je lichaam, goed omgaan met emoties en stress, en een juiste mindset is de betekenis van het leven volgens je blauwdruk.

Het aanbod bij Inner Health Company is:

- Natuurgeneeskunde, we gaan uit van de gedachte dat alle oplossingen in de natuur te vinden zijn en dat we via deze weg het zelfgenezend vermogen van het lichaam een duwtje de goede richting in kunnen geven. Er vindt een uitgebreide intake en analyse plaats waarna een voorstel voor behandelplan wordt gedaan. Denk aan een leefstijlplan gericht op voeding, supplementen en kruiden.

- NES Health, geeft inzicht in hoe energetische processen in het lichaam verlopen en je ziet direct waar zich evt. blokkades bevinden en hoe ze zijn ontstaan (fysiek, voeding, mentaal). Het lichaam krijgt direct corrigerende frequenties toegediend middels een bio-resonantie techniek wat het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

- EAV Elektro Acupunctuur, met EAV meetapparatuur wordt tijdens het consult het gehele lichaam via acupunctuurpunten systematisch doorgemeten, zo ontstaat inzicht in de energie van alle organen, de algehele energie en de weerstand.

- EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende of heftige gebeurtenis. Het is een therapie die je met oogbewegingen van nare gevoelens afhelpt.

- Hypnotherapie, met behulp van hypno technieken kom je in een diepe ontspanning, vergelijkbaar met de trance die je ervaart als je een goed boek leest of ‘in een film zit’. Een cliënt is bij bewustzijn en houdt zelf controle op het proces. Hypnotherapie wordt in de praktijk ingezet t.b.v. een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en zelfherkenning.

- QIT-methode, is bedoeld voor diegenen die zich niet thuis voelen in de wereld, die lastig kunnen omgaan met polariteit, die onvrede ervaren. Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je je op moet richten geeft zo veel meer energie en focus!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inner Health Company uit de rubriek geneeskunde uit Veldhoven is gevestigd aan de groenewoud 13 in Asten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53441278.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Inner Health Company zijn o.a. :