Sensible Logistics in Veldhoven

Sensible Logistics: Hulp bij uw logistieke uitdaging.

Over Sensible Logistics

Sensible Logistics valt onder de rubriek koerier in Veldhoven.

Wij zijn uw betrouwbare logistieke dienstverlener. Onze naam is Sensible Logistics. Wij zijn een 24/7 logistieke partner, dat wil zeggen dat we dag en nacht voor u paraat staan.

Onze vervoerders bezorgen spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal, van A naar B. Wij kunnen wereldwijd spoedleveringen verzorgen via een nieuw netwerk, speciaal voor koeriersdiensten en luchtvrachtbedrijven.

Wat kunnen we voor u betekenen:

- Uw logistieke partner 24/7. - Snel en betrouwbaar. - Meedenkend in kostenverlaging. - Altijd 1 vast aanspreekpunt.

We hebben verschillende chauffeurs over heel Nederland die u dezelfde dag het pakketje nog kunnen bezorgen, dat wil toch iedereen. Sameday Delivery is er voor al u pakketten die niet zoveel haast hebben dat ze direct gereden moeten worden. Maar waarbij u wel graag wilt dat het dezelfde dag nog binnen is bij u.

Onze sterke punten:

- Flexibiliteit - Betrouwbaar - Milieubewust

Wij kunnen pakketten voor uw klant op maat samenstellen. POS artikelen inpakken en distribueren. Voor meer info kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sensible Logistics uit de rubriek koerier uit Veldhoven is gevestigd aan de Provincialeweg 73H in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23544695.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Sensible Logistics zijn o.a. :