Wilma's Hobby in Veldhoven

Wilma's Hobby de Webwinkel in Powertex & Schildersbenodigdheden.

Over Wilma's Hobby

Wilma's Hobby valt onder de rubriek webshop uit Veldhoven.

Wilma's Hobby is het adres voor al uw workshops en creatieve cursussen maar daarnaast ook uw webwinkel voor uw Powertex en aanverwante artikelen.

In mijn webshop vindt u o.a'; * Schilderdoeken * Powertex benodigdheden * Americana acrylverf van Deco Art * Zelfhardende klei * Penselen * Krijtverf Staat het benodigde artikel er niet tussen in de webshop neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dagworkshops: Heeft u binnenkort een leuk uitje met vriendinnen maar bent u nog zoekende naar een leuke bezigheid, kom dan een leuke workshop volgen en neem aan het einde van de dag je eigengemaakte creatie mee naar huis, deze workshop is ook geschikt voor zowel grotere als kleinere groepen, neem voor de mogelijkheden en prijzen een kijkje op de website.

One Stroke Painting Cursus: Met deze verftechniek kunt u de meet mooie creaties maken, je schildert met twee of zelfs meerder kleuren samen op één penseel, in één stroke bijvoorbeeld een blad, bloemblad etc.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wilma's Hobby uit de rubriek webshop uit Veldhoven is gevestigd aan de Plataanbeek 53 in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040 2542527.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Wilma's Hobby zijn o.a. :

Nieuws van Wilma's Hobby in Veldhoven

Dagworkshop Powertex Vrijdag 24 maart

Dagworkshop Powertex Vrijdag 24 maart

Creaties zijn gemaakt met textielverharder Powertex, en/of stone-art, Easy 3D Flex, ect.