Welcome to www.modelbricks.eu

Kijk snel eens op de webwinkel, om de sets te bekijken, kopen en zelf te ervaren.

“Modelbricks.eu is een winkel die zich richt op alternatieve lego en alternatieve technische lego merken. Waar velen dan bij militaire modellen of “army bricks” stoppen, gaan wij door met grote automodellen, gebouwen en sets die nergens anders te vinden zijn dan in het Oosten.

Bij ons krijg je het voordeel van in eigen land kopen met de onbereikbare merken als “CADA”, “Xingbao”, “Winner Bricks” en meer, met Nederlandse prijzen en service!

Vroeger was er kwaliteitsverschil tussen de Denen en de alternatieven. Tegenwoordig verschillen de bovenstaande merken voornamelijk uit de keuze van sets die de merken verkopen en niet meer de stenen kwaliteit. U krijgt dus voor 99% dezelfde kwaliteit als Lego, met meer blokken per set, dus langer bouwplezier voor veel minder geld! Wie wil dat nu niet als bouwmodellen fan!

Kijk daarom snel in de winkel en kijk wat we voor u aan modellen hebben liggen, voor dagen bouwplezier!”

Over Modelbricks.eu

Dit bericht is geschreven door Modelbricks.eu. Het bedrijf valt onder webshop uit Veldhoven. Trefwoorden van Modelbricks.eu uit Veldhoven : lego-achtige stenen sets, non-lego stenensets, militaire stenensets, automodellen stenensets, huisdier stenensets, bouwstenensets, model bouwpakket stenensets, miniatuur militair tank stenensets, leuke bouwsets voor kinderen, modelbouwpaket, lego steentjes, lego, lego alternatief, blokjes bouwdozen, lego dozen, lego sets.

Lees meer over Modelbricks.eu.